קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם סודה אירי במחבת

לחם סודה אירי במחבת
לחם סודה אירי במחבת הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. 97 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. גשו לסופר וקנו חומץ, קמח, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 69%. ציון זה מוצק. נסו לחם סודה אירי מחבת, לחם סודה אירי מחבת, ו תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס} עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). בכוס או בקערה קטנה מערבבים יחד את החלב והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
2
תן לעמוד 10 דקות, או עד שהוא מכורבל.
3
בקערה בינונית מערבבים יחד את הקמח, המלח והסודה לשתייה. מערבבים פנימה את תערובת החלב המסולסל לתערובת אחידה. מגרדים את הבצק מהקערה על משטח מקומח, ומעצבים לדיסק.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את הדיסק במחבת ברזל יצוק.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהקרום מרגיש יציב למגע.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור