לחם סודה פירות ותבלינים
אם ברצונך להוסיף עוד אירופה מתכונים תיבת המתכון שלך, פירות & spice סודה לחם עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 47 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה בסביבה 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לך חלב-חמאה, סודה לשתייה, סוכר דמררה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: דבש פורטוגזי, תבלינים וכל הדברים נחמדים, לחם פירות., אפיית לחם: לחם סודה עם חמוציות מיובשות, ו לחם סודה אירי: לחם קל ומהיר.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מגרגר שיבולת שועל וחמאה יחד במעבד מזון, או לשפשף את החמאה לתוך שיבולת השועל עם קצות האצבעות בקערה גדולה. מערבבים את הקמחים, גלגלית סוכר, ביקרבונט, תבלינים מעורבים, מלח 1 כפית, צימוקים, סולטנות, תאריכים וקליפה מעורבת.
יוצקים מעל חלב החמאה ומערבבים במהירות עם סכין עגול להב. טיפ החוצה על משטח קמח מאובק ובעדינות להביא יחד לכדור עם הידיים.
מעבירים לתבנית אפייה מאובקת קמח ומפזרים את הסוכר demerara, דוחקים אותו לחלק העליון. השתמש סכין חדה, קמח מאובק לחתוך צלב גדול בחלק העליון ואופים במשך 30-35 דקות עד קרום בצד החיצוני. לאכול חם או קר, פרוס עבה, עם חמאה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי ללחם סודה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "