לחם סופלה גבינה שוויצרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל לחם סופלה גבינה שוויצרי. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, שמרים מהירים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו סופלה גבינה שוויצרי, סופלה גבינה, בצל ולחם, ו לחם גבינה שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים 1 כוס קמח, סוכר, מלח ושמרים. בסיר 1 ליטר, לחמם 1/3 כוס חמאה, מים וחלב על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חם מאוד (120f עד 54°).
יוצקים מעל תערובת קמח; להכות עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה על 30 שניות או עד מעורבב. לנצח בביצה במהירות בינונית; להמשיך להכות 3 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
מערבבים בקמח שנותר, הגבינה השוויצרית ושום. (אם הבצק דביק, מערבבים ב 1 עד 2 כפות קמח נוסף.) לכסות; לתת לעלות במקום חם על 45 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל.
גריז 1-קדרה ליטר עם קיצור או ספריי בישול. מערבבים את הבצק; לעצב לכדור.
מברשת העליון עם חמאה מרוככת; מפזרים גבינת פרמזן ופלפל. מכסים; בואו לעלות במקום חם על 35 דקות או עד הבצק הוכפל בגודל. (אם באמצעות שמרים פועלים מהר, לא נותנים לעלות 35 דקות; לכסות ולתת לנוח על משטח מקומח 10 דקות.)
אופים 30 עד 35 דקות או עד כיכר הוא חום זהוב נשמע חלול כאשר טפח. (אם כיכר חומים מהר מדי, לכסות באופן רופף עם נייר במהלך 15 דקות האחרונות של אפייה.) מיד להסיר מתבשיל למתלה קירור.