קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לחם פוקצ'ה ללא גלוטן

לחם פוקצ'ה ללא גלוטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל לחם פוקצ'ה ללא גלוטן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 224 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עמילן תפוחי אדמה, קמח טפיוקה, מסטיק גואר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עגבניות שרי, זית ותימין לחם פוקצ'ה (ללא גלוטן ודגנים חינם), לחם פוקצ'ה ללא גלוטן II, ו לחם פוקצ'ה נטול שמרים ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
חיתוך תפוחי האדמה
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2
שים את מגורי תפוחי האדמה בסיר גדול עם מים קרים ומספיק מלח כדי להפוך את טעם המים כמו האוקיינוס. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שסכין מוכנס לתוך תפוח האדמה מחליק בקלות, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד. כאשר תפוח האדמה התקרר מספיק כדי שתוכל לעבוד עם זה, לחץ עליו דרך מסננת בסדר רשת, באמצעות החלק האחורי של ramekin או כף עץ גדולה. (אם יש ברשותך מעבד מזון, השתמש בו כאן.)
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
הגהה השמרים
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
5
מערבבים את השמרים והסוכר בקערה רחבה בפה גדול.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
הוסף את המים החמים. (הפעל את המים על החלק הפנימי של פרק כף היד שלך. כאשר זה מרגיש כמו הטמפרטורה של העור שלך, המים מוכנים.) מערבבים יחד בעדינות. תן השמרים 10 עד 15 דקות להוכחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
7
שילוב הקמחים
8
מנפים את קמח הטפיוקה, קמח הסורגום, עמילן תפוחי אדמה וקמח אורז מתוק דרך מסננת בסדר רשת לתוך הקערה של מערבל לעמוד. מערבבים את מסטיק xanthan, מסטיק גואר, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
מסטיק גוארמסטיק גואר
קמח דורהקמח דורה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
ביצוע הבצק
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
10
מוסיפים את חלמון הביצה, שמן, מים שמרים, רוזמרין למרכיבים יבשים. הפעל את מערבל הדוכן עם מצורף משוט במהירות בינונית עד שהבצק מגיע יחד, כ -5 דקות. כאשר אתה הראשון לעצור את המיקסר, הבצק ייראה כמו כדור מוצק, ואז זה יתחיל לצנוח את הקובץ המצורף ההנעה. הבצק יהיה עקביות של בלילת עוגה עבה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
צווארי עוףצווארי עוף
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
11
גמר הבצק
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
12
הכה את הלבן ביצה עד שהוא נוקשה. בעדינות לקפל אותו לתוך הבצק. הגדר את הקערה במקום חם ולאפשר את הבצק לעלות עד שהוא הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
13
הכנת לאפות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מחממים את התנור ל 450 ° F. משמנים את שני הצדדים של פיסת נייר קלף עם שמן ומניחים אותו במחבת עוגה 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
חבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תותחבילה ללא סוכר ג'ל-או בטעם תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
אפיית פוקצ ' ה
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
16
לדחוף את הבצק למחבת מוכנה להחליק את החלק העליון עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מפזרים שמן זית ומלח ים, אם תרצה. החליקו את הפוקצ ' ה לתנור והכניסו מחבת סאוט גדולה ובטוחה לתנור, שמלאה בקוביות קרח על המדף מתחתיה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פוקצ ' הפוקצ ' ה
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
אופים עד העליון הוא השחמה ואת הטמפרטורה הפנימית של הלחם מגיע לפחות 82°, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
קירור הפוקצ ' ה
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
20
אפשר לפוקצ ' ה להתקרר במחבת לפחות 10 דקות. להטות אותו על מתלה חוט מגניב במשך 30 דקות נוספות. תהנה.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
אם אתה אלרגי לביצים, אתה יכול להשמיט את הביצה כאן. הפוקאצ ' ה יהיה קצת צפוף יותר מאשר הגרסה עם ביצה, אבל זה עדיין יהיה טעם טוב.הצעות: נסו להשתמש בפוקצ ' ה כדי להכין כריך עם ממרח איור, סלמי, פרושוטו ומוצרלה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייהמוצרלה טרייה
ריבת תאנהריבת תאנה
פרושוטופרושוטו
פוקצ ' הפוקצ ' ה
קייל טרי מגוררקייל טרי מגורר
(קיבלר)(קיבלר)
2
מנערה נטולת גלוטן והשף: סיפור אהבה עם 100 מתכונים מפתים מאת שונה ג ' יימס אהרן ודניאל אהרן. זכויות יוצרים © 2010 by Shauna James Ahern And Daniel Ahern; photography © 2010 Lara Ferroni. Published by John Wiley & Sons, Inc.