לחם פלפל סדוק
לחם פלפל סדוק-זרע דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 466 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך סובין חיטה, שמן canolan, מים חמים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. מתכונים דומים: לחם פלפל סדוק, מלית לחם תירס עם צדפות ופלפל סדוק, ו בקלה פלפל סדוק צלוי.
הוראות
ממיסים שמרים ב 2 כוסות מים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים דבש, שמן, ו 1/2 כפית מלח, ערבוב עם מקצף. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 3 כוסות קמח וסובין לתערובת שמרים, ערבוב עד בשילוב. לכסות ולתת לעמוד במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד בועות קטנות להופיע על פני השטח.
מוסיפים 1 כפית מלח, 2 כוסות קמח, 1/4 גרעיני חמניות כוס, 1/4 זרעי שומשום כוס, 1 1/2 כפיות פלפל שחור, ו 1 1/2 כפיות פלפל ירוק; מערבבים עד צורות הבצק. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מחלקים את הבצק לשניים; מניחים כל חצי במחבת כיכר בגודל 8 x 4 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
קציץ מברשת צמרות עם ביצה; מפזרים צמרות באופן שווה עם הנותרים 1 כף גרעיני חמניות, נשאר 1 כף שומשום, נשאר 3/4 כפית פלפל שחור, ונותר 3/4 כפית פלפל ירוק.
אופים ב 400 במשך 35 דקות או עד כיכרות הם השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר כיכרות מן המחבתות, מגניב על מדפים תיל.
חותכים כל כיכר לתוך 8 פרוסות.