המתכון לחם הפסחא היווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם מים, חמאה, מקל קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם פסחא יווני, לחם פסחא יווני (Lambropsomo), ו לחם פסחא יווני [Tsoureki] (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים allspice וקינמון תבלין או מטחנת קפה, ולעבד עד הקרקע דק. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
2
מערבבים מים, קורטוב של מלח, קורטוב של סוכר, ושמרים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בתערובת allspice.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
תערובת עוגה טבעית באריזה
8
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת החמאה; מערבבים עם מקצף עד בשילוב טוב. מערבבים 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים 3 1/2 כוסות קמח, כ 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות 2 אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים, מעצבים כל חלק לחבל באורך 14 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
12
מניחים חבלים לאורך על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול (לא למתוח); צביטה מסתיים יחד בקצה אחד כדי לאטום. חבלי צמה; צביטה קצוות רופפים לאטום. בצק מעייל קל עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.