לחם פסחא יווני
המתכון לחם הפסחא היווני יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם מים, חמאה, מקל קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו לחם פסחא יווני, לחם פסחא יווני (Lambropsomo), ו לחם פסחא יווני [Tsoureki] (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים allspice וקינמון תבלין או מטחנת קפה, ולעבד עד הקרקע דק. תניח בצד.
מערבבים מים, קורטוב של מלח, קורטוב של סוכר, ושמרים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
בואו לעמוד במשך 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 1 קמח כוס לתערובת שמרים, ערבוב עד בשילוב היטב.
מניחים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים בתערובת allspice.
מוסיפים תערובת שמרים לתערובת החמאה; מערבבים עם מקצף עד בשילוב טוב. מערבבים 1 כפית מלח.
מוסיפים 3 1/2 כוסות קמח, כ 1 כוס בכל פעם, ערבוב עד צורות בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות 2 אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים, מעצבים כל חלק לחבל באורך 14 אינץ'.
מניחים חבלים לאורך על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול (לא למתוח); צביטה מסתיים יחד בקצה אחד כדי לאטום. חבלי צמה; צביטה קצוות רופפים לאטום. בצק מעייל קל עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
שלב 1 כף מים חלמון ביצה, ערבוב עם מקצף.
מברשת חצי תערובת חלמון על כיכר.
בואו לעמוד במשך 5 דקות. חזור על הנוהל עם תערובת חלמון הנותרים.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד כיכר נשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מתלה תיל במשך 20 דקות.