לחם פרג לימון
לחם פרג לימון הוא צמחוני ומספק כ 3 מנות. ללחם הזה יש 897 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, ביצים, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. . מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), לחם פרג לימון, ו לחם פרג לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שלוש מחבתות לחם 8x4 אינץ'.
בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הקמח, מלח, אבקת אפייה, פרג זרעים 2 1/2 כוסות סוכר לבן.
מוסיפים את הביצים, חלב, שמן, וניל ולימון לחלץ; לערבב עד חלקה, על 1 דקה.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 עד 55 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז הכיכרות יוצא נקי. כיכרות מגניב מחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת מתלה תיל.
שלב מיץ תפוזים עם הנותרים 3/4 כוס סוכר טעם הרצוי של תמצית; מערבבים היטב.
יוצקים את התערובת על כיכר בזמן שהוא עדיין חם. אפשר כיכר להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.