לחם צב
לחם צב יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 16 מנות . מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו צימוקים, חמאה, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: לחם צב, לחם מכונת צבים, ו פודינג לחם צב.
הוראות
בקערה גדולה, לערבב 1 1/2 כוסות קמח, שמרים, סוכר ומלח; להפריש.
בסיר 1-ליטר, מים חמים, חלב וחמאה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד 52° עד130; מערבבים לתוך תערובת שמרים. מערבבים בביצה. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד. על משטח מקומח קלות, ללוש בצק על 5 דקות או עד חלק וקפיצי. לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
קל גריז גיליון עוגיות עם קיצור או ספריי עם ספריי בישול. לעצב חתיכת 2 אינץ ' של בצק לכדור לראשו של הצב. צורה 4 חתיכות אגוז בגודל של בצק לכדורים לרגליים. צורה 1 אגוז בגודל חתיכת בצק לתוך הזנב. צורת הבצק הנותר לכדור עבור גוף צב; מקום על גיליון עוגיות ולשטח מעט. צרף את הראש, הרגליים והזנב על ידי הצבת קצה 1 של כל אחד מתחת לקצה הגוף כדי לאבטח. לחץ צימוקים לתוך הראש לעיניים. לכסות ולתת לעלות במקום חם 20 דקות.
תנור חום עד 204°. לעשות 1/4 אינץ ' עמוק לחתוך עגול סביב קצה העליון של הגוף, ולאחר מכן לבצע חתכים חוצה במרכז כדי להיראות כמו שריון של צב.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.