לחם צימוקים לבבי
לחם צימוקים לבבי עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 32 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם קמח, צימוקים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לחם צימוקים לאוהבי צימוקים, צימוקים זהובים ודומדמניות לחם חום אירי {לחם Wheaten}, ו לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, חמאה, דבש, מלח, קינמון, ביצים וקמח מחיטה מלאה. הכה עד חלקה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה כדי ליצור בצק רך. הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 8-10 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. הפעל על משטח מקומח קלות; מפזרים עם צימוקים ללוש. תתחלקו לשניים. לעצב לתוך כיכרות.
מקום בשני משומן 9-in. אקס-5-אין. מחבתות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
הכה ביצה לבן ומים קרים; מברשת על הבצק.
אופים ב 375° במשך 35-40 דקות או עד חום זהוב לחם נשמע חלול כאשר טפח. לכסות באופן רופף עם נייר אם חום העליון מהר מדי.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט מגניב.