לחם קינמון וצימוקים של מילר
לחם קינמון וצימוקים של מילר הוא צמחוני ומספק כ 14 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 175 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לחם, חמאה, צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא משהו. נסו לחם מאפין אנגלי צימוקים קינמון עם חמאת סוכר קינמון, לחם קינמון וצימוקים ללא גלוטן למכונת לחם, ו לחם קינמון וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים צימוקים בסיר קטן, ומכסים במים; מביאים לרתיחה.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 15 דקות.
חלב חום מעל חום נמוך בסיר קטן, כבד בין 100 ו 110; להסיר מן החום.
מוסיפים חמאה למחבת ומערבבים עד שהחמאה נמסה.
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
שלב 2 3/4 כוסות קמח, סוכר חום, קינמון, 3/4 כפית מלח, ושמרים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב חמה וביצים לתערובת קמח ומערבבים עד לקבלת הבצק הרך.
להוסיף צימוקים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
רול בצק לתוך מלבן 14 x 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
להפשיל מלבן בחוזקה, מתחיל עם קצה קצר, הקשה בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צבט תפר ומסתיים לאטום.
מקום רול, צד התפר למטה, במחבת כיכר 5 אינץ 9 x מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד כיכר השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מחבת; מגניב על מתלה חוט.