לחם קישואים, בסגנון דלעת
. אם יש לך קמח, מלח, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 83%. נסו לחם קישואים דלעת, לחם קישואים דלעת, ו לחם קישואים דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 3 9x5 מחבתות כיכר אינץ', ולהניח בצד.
מניחים את גושי הקישואים לסיר, ומכסים במים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד הקישואים רכים, על 5 דקות.
מסננים את הקישואים, מניחים אותם בבלנדר, ומערבבים עד שהם מטוהרים, כ 2 דקות.
תן פירה קישואים מגניב במשך כ -10 דקות.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן בקערה, ומערבבים לחסל גושים.
מניחים את פירה קישואים בקערה גדולה, ומקציפים בשמן, ביצים וסוכר. הכה בתערובת הקמח כדי ליצור בלילה עבה.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין מחבתות כיכר מוכן, ואופים בתנור שחומם מראש עד צמרות הם משחימים קלות ואת כיכרות האביב בחזרה כאשר נלחץ בעדינות, 45 דקות עד 1 שעה. קיסם שיניים מוכנס למרכז צריך לצאת נקי. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.