לחם קישואים טבעוני
לחם קישואים טבעוני הוא ארוחת בוקר ל-8 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -6 גרם חלבון , 4 גרם שומן , וסך הכל 602 קלוריות . תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. 66 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו יכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה נטולת מוצרי חלב, צמחונית לקטואובו וטבעונית . מההכנה ועד להצלחת, מתכון זה אורך בערך שעה ו-40 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שמתכון זה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. מתכונים דומים: את לזניה עם דלעת וקישוא - ללא גלוטן, טבעוני , סירות קישואים ממולאות טבעוניות , ולחם קישואים ובטטה שוקולד עם שקדים ודובדבנים מיובשים .
הוראות
מחממים תנור ל-165 מעלות צלזיוס (325 מעלות פרנהייט). משמנים 2 תבניות כיכר לחם בגודל 20x10 ס"מ.
נפו יחד בקערה גדולה את הקמח, המלח, סודה לשתייה, אבקת האפייה והקינמון.
טורפים יחד בקערה גדולה נפרדת את הבננות, רסק התפוחים, שמן צמחי, סוכר חום, סוכר לבן, תמצית וניל ומיץ לימון. טורפים את תערובת הקמח לתוך תערובת הבננות; מוסיפים את הקישואים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את התערובת לתבניות הכיכר המוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 60 עד 90 דקות. מצננים בתבניות במשך 20 דקות לפני שמוציאים אותן לצינון מלא על רשת צינון.