לחם קישואים ללא גלוטן
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, מלח, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. . נסו לחם זוקיני שוקולד זוגי בריא ( ללא אגוז + טבעוני + ללא גלוטן!), לחם זוקיני ללא גלוטן, ו לחם קישואים ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים מחבת גדולה.
מערבבים קישואים, ביצים, שמן, ותמצית וניל בבלנדר; דופק עד תערובת דומה מילקשייק.
לטאטא יחד סוכר לבן, קמח אורז לבן, קמח אורז מתוק, עמילן תירס, טפיוקה, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתייה, מסטיק xanthan, ומלח בקערה גדולה. מערבבים תערובת קישואים לתוך תערובת קמח עד הבלילה מעורבב היטב; לשפוך לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 1 שעה. מגניב במחבת במשך כמה דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
מערבבים סוכר ומיץ לימון בקערה קטנה כדי ליצור זיגוג דק.