לחם קלוע
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. אם 51 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם קלוע יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, קמח, פתיתי תפוחי אדמה מיידיים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לחם ביצה קלוע, לחם ביצה קלוע, ו לחם פסטו קלוע (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המים, שמרים, דבש, קמחים, פתיתי תפוחי אדמה, וחלב יבש בקערה של מערבל עמדה מצויד וו הבצק. ללוש עד התערובת חלקה וגמיש, על 5 דקות.
מוסיפים מלח ושמן זית וממשיכים ללוש עד לשלב המלח והשמן והבצק חלק, מבריק וגמיש, כ-10 דקות יותר. מכסה קערה עם ניילון לעטוף ולהניח בצד עד הוכפל בגודל, כשעה.
קמח משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק. צור אותו לתוך מלבן מחוספס, ולאחר מכן להשתמש מערוך לגלגל אותו החוצה לתוך 14 - על ידי 18 אינץ מלבן. באמצעות חותך מאפה, חותך פיצה, או סכין חדה, לחתוך לשלישים, לאורכו, ולאחר מכן לחתוך כל אחד אלה 3 חתיכות לתוך שש רצועות 18 אינץ ' ארוך. אסוף כל קבוצה של שישה גדילים יחד באופן רופף וצבוט קצה אחד של כל קבוצה יחד. לעשות צמה, להתייחס לכל קבוצה של שישה כאילו זה גדיל אחד. שמור את הגדילים רופפים ולנסות לא למתוח את הבצק. כאשר אתה מגיע לקצה המרוחק של הצמה, לקצץ את כל חתיכות ארוכות, לצבוט את הקצוות יחד, לתחוב אותו תחת. הכנס את הקצה השני של הבצק תחת גם כן,
קו גיליון אפייה עם נייר קלף, להתאים מתלה תנור למרכז המיקום, מחממים תנור ל 177°
להעביר צמה לגיליון גיבוי, ליישר אותו, ולעשות את זה אפילו ככל האפשר. מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד עד שמכפילים את גודלם, כ-40 דקות.
כאשר הבצק הוכפל, להסיר את ניילון לעטוף מברשת עם ביצה לשטוף.
אופים את הלחם ב 177° עד שהוא משחימים יפה, על 25 דקות.
תן כיכר להתקרר לחלוטין על מדף עד מגניב לחלוטין.