לחם שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לחם שום. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 409 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פרמזן, פטרוזיליה שטוחה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו המבורגרים לחם שום פפרוני (צ'יזבורגרים בגריל עם רוטב פפרוני לשרת על לחמניות שום), לחם שום, איך להכין לחם שום מאפס, ו לחמניות שום, איך לעשות לחמניות שום ללא ביצים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
טחון ו מחית שום כדי להדביק עם מעוגל 1/4 כפית מלח באמצעות סכין כבד.
מערבבים יחד חמאה, שמן, רסק שום בקערה עד בשילוב היטב; מערבבים פטרוזיליה.
חצי כיכר אופקית ולחלק תערובת חמאה בין חצאים, להפיץ אותו באופן שווה.
מחלקים גבינה בין חצאים ומפיצים אותה בשכבה זוגית.
שים חצאים, בצד גבינה למעלה, על תבנית אפייה גדולה. מכסים את הלחם בחתיכה גדולה של נייר כסף, מרככים אותו מעט על החלק העליון ומכניסים אותו מתחת ללחם.
הסר רדיד ולהפוך את התנור לצלות. לחם צלוי עד הזהב, 1-3 דקות.