פוטי עוף מיושן
פוטי עוף מיושן לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קמח, זרעי סלרי, שן שום ומים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פוטי עוף מיושן , פוטי עוף מיושן ופטי עוף .
הוראות
בסיר ממיסים חמאה. מערבבים פנימה קמח, שום, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה בהדרגה מים, חלב וחמין. להביא לרתיחה; להרתיח ולערבב במשך 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים עוף וירקות; לְהַפְרִישׁ.
למאפה מערבבים בקערה קמח וזרעי סלרי.
חותכים פנימה גבינת שמנת וחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מעבדים את התערובת ביד עד ליצירת כדור. על משטח מקומח קלות, מרדדים שני שליש מהבצק לתבנית 12 אינץ'. כיכר.
העבר ל-8-in. תבנית אפייה מרובעת.
מרדדים את יתרת הבצק ל-9 אינץ'. כיכר; מניחים מעל המילוי. לקצץ, לאטום ולחליל קצוות.
אופים בחום של 425 מעלות במשך 30-35 דקות או עד שהקרום מזהיב והמלית מבעבעת.