לחם שחור
גשו לסופר וקנו את כוס / 70 מ " ל מולסה, עוז / 425 גרם קמח לחם, חלב חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו לחם שחור רוסי, לחם שחור רוסי, ו לחם שחור רוסי (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
2 (יכול להיות או להרחיק) שמרים יבשים פעילים 769 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 15 עוז / 425 גרם קמח לחם (או קמח כל המטרה unbleached), ועוד לאבק 2 (חוֹרֶף) חלב חמאה, מים או חלב 3 (יכול להיות או להרחיק) caraway זרעים, בתוספת יותר לציפוי 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 150 גרם מגורר בגסות גזר (2 גדול) 2 (חוֹרֶף) 1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי 2 (יכול להיות או להרחיק) גרגר עדין מלח ים 2 (חוֹרֶף) פולי אספרסו טחונים דק 0 כוס / 70 מ " ל מולסה 1 1 קילו קישואים, קנה סוכר טבעי / סוכר חום 4 ריבס, קצוץ טרי או קפוא שמן זית ללוש ושימון תבנית אפייה 315 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 150 גרם קמח שיפון 3 (חוֹרֶף) חמאה לא מלוחה, חתוכה לחתיכות 400 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מים חמים (105-115F)