לחם שטוח בטעם פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל פיצה בטעם Flatbread. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בערך 27 דקות. אם יש לך מלח, בזיליקום, אורגנו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו תערובת חטיפים בטעם פיצה, רוטב פסטה בטעם פיצה, ו מלית חג ההודיה בטעם פיצה (או רוטב) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
להוסיף 1 3/4 כוסות קמח הבא 5 מרכיבים לתערובת שמרים. הכה עם מערבל במהירות נמוכה עד חלקה. בהדרגה להכות מספיק קמח כדי ליצור בצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלק וגמיש (כ 5 דקות).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; צורה למעגל 12 אינץ ' על משטח מקומח.
מעבירים בצק לתבנית אפייה מצופה קלות בתרסיס בישול. בצק מעיל עם ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 16 עד 18 דקות או עד חום זהוב.
חותכים 8 טריזים; לשרת חם.