לחם שטוח לימון
לחם שטוח לימון הוא טבעוני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, מלח, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: Broccolini + לחם שטוח לימון חרוך, קבב רוזמרין-לימון עם לחם שטוח, ו כרישה, ריקוטה, & לימון Flatbread.
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד, לפזר שמרים ב 1 3/4 כוסות מים חמים (90 עד 105).
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
לצרף וו בצק, עם מיקסר על נמוך, להוסיף שמן זית, קמח, ו 4 כפית. מלח.
מערבבים עד הבצק הוא חלק, על 2 דקות. (זה עדיין יהיה דביק למדי ולא להתרחק מהחלק הפנימי של הקערה.) באמצעות מרית או ידיים משומנות, לשים את הבצק בקערה גדולה ומשומנת, לכסות במגבת נקייה או לעטוף פלסטיק, ולתת לשבת עד הוכפל בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות.
בינתיים, לחתוך לימונים דק ככל האפשר. זרוק כל זרעים. שים לימונים ו 1 כף. מלח בקערה.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה עד 1 יום.
שמן קל שני 10-על 15-in. דפי אפייה. אגרוף למטה בצק, לחלק לשניים, ולשים כל חצי על תבנית אפייה. לשטח את הבצק ככל האפשר, לדחוף בעדינות מהמרכז החוצה. (בצק ימשוך בחזרה למרכז; אל תדאג אם זה לא נשאר במקום.)
תן לנוח 10 דקות ולאחר מכן לשטח שוב, דוחף את הקצוות ואת הפינות למטה כדי לעזור להם להישאר במקום (אם זה מושך בחזרה קצת, זה בסדר, אבל אתה רוצה לעשות את הבצק דק ושטוח ככל האפשר).
הרם פרוסות לימון מתוך המיצים שלהם ולהניח אותם באופן שווה על הבצק, לחיצה עליהם לבצק ככל האפשר.
מפזרים בצק עם הנותרים 2 כפית. מלח.
אופים עד חום ופריך, כ 25 דקות. בעוד הלחם עדיין חם, לחתוך כל גיליון ל -15 חתיכות. מגניב על מדפים תיל.