קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות3
מגזין

לחם שטוח לימון

לחם שטוח לימון
לחם שטוח לימון הוא טבעוני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שמן זית, מלח, לימונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו לחם, והוא נעשה בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: Broccolini + לחם שטוח לימון חרוך, קבב רוזמרין-לימון עם לחם שטוח, ו כרישה, ריקוטה, & לימון Flatbread.

הוראות

1
בקערה של מערבל לעמוד, לפזר שמרים ב 1 3/4 כוסות מים חמים (90 עד 105).
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לשבת עד קצף, על 5 דקות.
3
לצרף וו בצק, עם מיקסר על נמוך, להוסיף שמן זית, קמח, ו 4 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מערבבים עד הבצק הוא חלק, על 2 דקות. (זה עדיין יהיה דביק למדי ולא להתרחק מהחלק הפנימי של הקערה.) באמצעות מרית או ידיים משומנות, לשים את הבצק בקערה גדולה ומשומנת, לכסות במגבת נקייה או לעטוף פלסטיק, ולתת לשבת עד הוכפל בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בינתיים, לחתוך לימונים דק ככל האפשר. זרוק כל זרעים. שים לימונים ו 1 כף. מלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה עד 1 יום.
7
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
שמן קל שני 10-על 15-in. דפי אפייה. אגרוף למטה בצק, לחלק לשניים, ולשים כל חצי על תבנית אפייה. לשטח את הבצק ככל האפשר, לדחוף בעדינות מהמרכז החוצה. (בצק ימשוך בחזרה למרכז; אל תדאג אם זה לא נשאר במקום.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
תן לנוח 10 דקות ולאחר מכן לשטח שוב, דוחף את הקצוות ואת הפינות למטה כדי לעזור להם להישאר במקום (אם זה מושך בחזרה קצת, זה בסדר, אבל אתה רוצה לעשות את הבצק דק ושטוח ככל האפשר).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
הרם פרוסות לימון מתוך המיצים שלהם ולהניח אותם באופן שווה על הבצק, לחיצה עליהם לבצק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
11
מפזרים בצק עם הנותרים 2 כפית. מלח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
אופים עד חום ופריך, כ 25 דקות. בעוד הלחם עדיין חם, לחתוך כל גיליון ל -15 חתיכות. מגניב על מדפים תיל.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®