לחם שטוח ממולא עם גבינה פרושוטו (טורטה אל Testo )
לחם שטוח ממולא עם גבינה פרושוטו (טורטן אל Testo ) עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת מכילה 275 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו גבינה, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: פרושוטו, תאריך & קראמל בצל פיצה Flatbread עם גבינת Gorgonzola, גבינות רוסיות ממולאות בלחם שטוח, ו פרושוטו ותרד טורטה.
הוראות
מערבבים יחד שמרים ו 1/3 כוס מים חמים בקערה קטנה ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות. (אם התערובת לא קצף, להתחיל מחדש עם שמרים חדשים.)
מערבבים יחד קמח ומלח עם מזלג בקערה גדולה. הפוך היטב במרכז ולהוסיף תערובת שמרים ושמן. מערבבים בקמח, ולאחר מכן מוסיפים כמה שיותר מים 1/3 כוס הנותרים לפי הצורך כדי ליצור בצק מוצק, לח.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות ללוש עד חלקה, מבריק, וגמיש, כ -10 דקות.
לשים בצק בקערה גדולה לנקות קערה לכסות.
בואו לעלות במקום ללא טיוטה בטמפרטורת החדר החם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף את הבצק ולחלק ל 2 חתיכות. טופס כל חתיכה לתוך כדור ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות.
מרדדים את כל כדור על משטח מקומח קלות עם מערוך לתוך סיבוב 8 אינץ '(בערך 1/4 אינץ'; אם הבצק מתנגד מתגלגל החוצה, לתת לעמוד 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להמשיך).
מחממים תנור ל 204° עם מתלה באמצע.
מחממים מחבת בינונית כבדה או מחבת מעל חום בינוני-נמוך עד חם מאוד, כ -10 דקות. לבשל סיבובים 1 בכל פעם, מרפרף לעתים קרובות כדי למנוע חריכה כדי לסייע אפילו בישול, עד הזהב, על 6 דקות לכל סיבוב. מחסנית סיבובים לעטוף במגבת מטבח (לא בד טרי) כדי לשמור על רך בעת קירור.
כאשר סיבובים הם קרירים, להפריד לחצאים על ידי חיתוך ללחם בכל רחבי קצה ובעדינות מושך סיבובים בנפרד. כריך גבינה, ארוגולה, פרושוטו, ומלח ופלפל לפי הטעם בין חצאים.
שים לחמים ממולאים על תבנית אפייה ואופים עד פריך וגבינה נמס, על 8 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים.
לחם יכול להיות מבושל (אבל לא ממולא ואפה) 2 שעות קדימה ונשאר עטוף במגבת מטבח.