קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

לחם שטוח עם ארוגולה, אספרגוס וביצים מטוגנות

לחם שטוח עם ארוגולה, אספרגוס וביצים מטוגנות
מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3881 קלוריות, 143 גרם חלבון ו 182 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %88 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, גבינת ריקוטה, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה של בון אפטיט יש 89 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם שטוח עם ארוגולה, אספרגוס וביצים מטוגנות, סלט ארוגולה עם פרושוטו פריך, פרמזן וביצים מטוגנות, ו ביצים מטוגנות ואספרגוס עם פרמזן.

הוראות

1
מניחים תרד בקערה בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
מפזרים מים. מיקרוגל עד נבול, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
3
מסננים, לחיצה על תרד לשחרר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
4
מניחים תרד, 1 ארוגולה כוס, 1/2 כוס שמן, ושום בבלנדר. תערובת עד צורות מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
תרדתרד
שוםשום
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
להעביר פסטו לקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. מערבבים 1/4 כוס מים חמים ודבש בקערה קטנה. מערבבים בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דבשדבש
פסטופסטו
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
7
מניחים קמח ומלח גס במערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
8
להוסיף 3/4 כוס מים חמים תערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמריםשמרים
9
מערבבים על מהירות בינונית עד הבצק מגיע יחד ומתרחק מצדדים של קערה, הוספת מים נוספים על ידי כפות אם יבש מדי, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מברשת קערה גדולה עם שמן. טופס בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
11
מניחים בקערה; להפוך את המעיל. כיסוי עם פלסטיק; מקום באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור (אם באמצעות גיליון אפייה rimmed, הפוך גיליון, צד שולי למטה). מחממים תנור ל 260°. ללוש בצק בקערה. לכסות ולתת לעלות שוב עד הוכפל נפח, כ 45 דקות. מחלקים בצק ל 4 מנות שוות. טופס כל חלק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
פיצה סטוןפיצה סטון
קערהקערה
תנורתנור
13
מניחים על משטח עבודה משוריין; מכסים בניילון נצמד ונותנים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
14
מפזרים תבנית אפייה ללא מסגרת עם קמח תירס. עבודה עם כדור 1 בכל פעם, לגלגל את הבצק על משטח מקומח כדי סגלגל 12x7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
15
העברה לגיליון.
16
מורחים 2 כפות פסטו על הבצק, משאיר 1/2 אינץ ' גבול רגיל.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
בצקבצק
פסטופסטו
17
מפזרים 1/4 של תפוחי אדמה, 1/4 של אספרגוס, 1/4 של תירס, ו 1/4 של אפונה על פסטו. כף שלוש 1 כף בובה ריקוטה מעל ירקות. להחליק פיצה על אבן; אופים עד הקרום הוא חום זהוב על החלק התחתון ומסביב הקצוות, 10 עד 12 דקות. בינתיים, מברשת מחבת nonstick עם שמן; חום מעל חום בינוני. לפצח 2 ביצים למחבת; לבשל רק עד הלבנים נקבעים אבל חלמונים עדיין נוזל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אספרגוסאספרגוס
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קרוםקרום
פסטופסטו
חלמון ביצהחלמון ביצה
תירסתירס
ביצהביצה
אפונהאפונה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
18
מעבירים פיצה לעבודה.
19
מניחים 2 ביצים מטוגנות על גבי פיצה. פיזור פרמזן מגולח ועלי ארוגולה מעל.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולהארוגולה
פרמזןפרמזן
ביצהביצה
20
חותכים פיצה לפלחים ומגישים. חזור עם בצק שנותר, פסטו, תפוחי אדמה, אספרגוס, תירס, אפונה, ריקוטה, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
תפוח אדמהתפוח אדמה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
בצקבצק
פסטופסטו
תירסתירס
ביצהביצה
אפונהאפונה