מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3881 קלוריות, 143 גרם חלבון ו 182 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %88 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, גבינת ריקוטה, מים חמים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה של בון אפטיט יש 89 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם שטוח עם ארוגולה, אספרגוס וביצים מטוגנות, סלט ארוגולה עם פרושוטו פריך, פרמזן וביצים מטוגנות, ו ביצים מטוגנות ואספרגוס עם פרמזן.
הוראות
1
מניחים תרד בקערה בטוחה במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
2
מפזרים מים. מיקרוגל עד נבול, כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
3
מסננים, לחיצה על תרד לשחרר נוזל.
מרכיבים שתצטרך
תרד
4
מניחים תרד, 1 ארוגולה כוס, 1/2 כוס שמן, ושום בבלנדר. תערובת עד צורות מחית גס.
מרכיבים שתצטרך
ארוגולה
תרד
שום
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
להעביר פסטו לקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. מערבבים 1/4 כוס מים חמים ודבש בקערה קטנה. מערבבים בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דבש
פסטו
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות.
7
מניחים קמח ומלח גס במערבל לעמוד מצויד מצורף וו בצק.
מרכיבים שתצטרך
מלח גס
בצק
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
8
להוסיף 3/4 כוס מים חמים תערובת שמרים.
מרכיבים שתצטרך
מים
שמרים
9
מערבבים על מהירות בינונית עד הבצק מגיע יחד ומתרחק מצדדים של קערה, הוספת מים נוספים על ידי כפות אם יבש מדי, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מברשת קערה גדולה עם שמן. טופס בצק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מניחים בקערה; להפוך את המעיל. כיסוי עם פלסטיק; מקום באזור חם ללא טיוטה עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור (אם באמצעות גיליון אפייה rimmed, הפוך גיליון, צד שולי למטה). מחממים תנור ל 260°. ללוש בצק בקערה. לכסות ולתת לעלות שוב עד הוכפל נפח, כ 45 דקות. מחלקים בצק ל 4 מנות שוות. טופס כל חלק לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
פיצה סטון
קערה
תנור
13
מניחים על משטח עבודה משוריין; מכסים בניילון נצמד ונותנים לנוח 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
14
מפזרים תבנית אפייה ללא מסגרת עם קמח תירס. עבודה עם כדור 1 בכל פעם, לגלגל את הבצק על משטח מקומח כדי סגלגל 12x7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירס
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
15
העברה לגיליון.
16
מורחים 2 כפות פסטו על הבצק, משאיר 1/2 אינץ ' גבול רגיל.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצק
פסטו
17
מפזרים 1/4 של תפוחי אדמה, 1/4 של אספרגוס, 1/4 של תירס, ו 1/4 של אפונה על פסטו. כף שלוש 1 כף בובה ריקוטה מעל ירקות. להחליק פיצה על אבן; אופים עד הקרום הוא חום זהוב על החלק התחתון ומסביב הקצוות, 10 עד 12 דקות. בינתיים, מברשת מחבת nonstick עם שמן; חום מעל חום בינוני. לפצח 2 ביצים למחבת; לבשל רק עד הלבנים נקבעים אבל חלמונים עדיין נוזל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
אספרגוס
תפוח אדמה
גבינת ריקוטה
קרום
פסטו
חלמון ביצה
תירס
ביצה
אפונה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
18
מעבירים פיצה לעבודה.
19
מניחים 2 ביצים מטוגנות על גבי פיצה. פיזור פרמזן מגולח ועלי ארוגולה מעל.