חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, פלפל טחון, גבינת פרות צוחקת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: הליבוט עם קלמנטיין גרמולטה, צלעות קצרות מבושלות לאט עם גרמולטה, ו צלעות קצרות Flambeed עם דם כתום גרמולטה.
הוראות
1
מוסיפים שמן זית למחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. בנדיבות מלח ופלפל צלעות קצרות וצורב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים צלעות ושאר מרכיבי הצלעות לבישול איטי. ודא צלעות הם התרפקו לתוך הנוזל. מבשלים נמוך במשך 8 שעות, או גבוה במשך 3-4 שעות. כאשר הצלעות מבושלות ונופלות מהעצם, להסיר מ cooker איטי ולתת לנוח.מחממים תנור ל 400 מעלות. למתוח ולהתאים בצק פיצה לתוך תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מברשת עם טפטוף מן הבישול האיטי ואת העונה עם אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
אופים עד חום זהוב קל, על 5 דקות.באמצעות אותו מחבת ברזל יצוק, פטריות חומות, מתבלים עם מלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קרים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר קרום פיצה מבושל מראש מהתנור וממרח עם גבינת פרה צוחקת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
פטריות שכבה, בצל (מכיריים איטיים) וצלעות קצרות מגורסות על לחם שטוח עד מכוסה לחלוטין, שמירה על גבול אינץ ' מכל הצדדים. למעלה עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
לחם שטוח
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
אופים עוד 10 דקות, עד גבינה נמסה.בעוד לחם הפנים שלך הוא אפייה, דק קוצצים את כל החומרים גרמולטה יחד ולהניח בצד. למעלה לחם שטוח עם גרמולטה ומגישים.
מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.