קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

לחם שטוח עם קלמנטינה גרמולטה

לחם שטוח עם קלמנטינה גרמולטה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, פלפל טחון, גבינת פרות צוחקת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: הליבוט עם קלמנטיין גרמולטה, צלעות קצרות מבושלות לאט עם גרמולטה, ו צלעות קצרות Flambeed עם דם כתום גרמולטה.

הוראות

1
מוסיפים שמן זית למחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. בנדיבות מלח ופלפל צלעות קצרות וצורב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים צלעות ושאר מרכיבי הצלעות לבישול איטי. ודא צלעות הם התרפקו לתוך הנוזל. מבשלים נמוך במשך 8 שעות, או גבוה במשך 3-4 שעות. כאשר הצלעות מבושלות ונופלות מהעצם, להסיר מ cooker איטי ולתת לנוח.מחממים תנור ל 400 מעלות. למתוח ולהתאים בצק פיצה לתוך תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מברשת עם טפטוף מן הבישול האיטי ואת העונה עם אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
אופים עד חום זהוב קל, על 5 דקות.באמצעות אותו מחבת ברזל יצוק, פטריות חומות, מתבלים עם מלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר קרום פיצה מבושל מראש מהתנור וממרח עם גבינת פרה צוחקת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
פטריות שכבה, בצל (מכיריים איטיים) וצלעות קצרות מגורסות על לחם שטוח עד מכוסה לחלוטין, שמירה על גבול אינץ ' מכל הצדדים. למעלה עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
לחם שטוחלחם שטוח
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
7
אופים עוד 10 דקות, עד גבינה נמסה.בעוד לחם הפנים שלך הוא אפייה, דק קוצצים את כל החומרים גרמולטה יחד ולהניח בצד. למעלה לחם שטוח עם גרמולטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן2largesגזר, מקולף, קצוץ לחתיכות גדולותגזר, מקולף, קצוץ לחתיכות גדולות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרה צוחקת, בצל צרפתיגבינת פרה צוחקת, בצל צרפתי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריית קרמיני, פרוסהפטריית קרמיני, פרוסה2עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרירוזמרין טרי1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק4שיני שום, עורות הוסרו, מרוסקיםשיני שום, עורות הוסרו, מרוסקים12 כפיות אבקת שוםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי12 כפיות אבקת שוםקלמנטינה גרידהקלמנטינה גרידה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר דל נתרןמרק בשר דל נתרן12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)בצל, קצוץ לחתיכות גדולותבצל, קצוץ לחתיכות גדולות1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש12 כפיות אבקת שוםגבינת פרמזן, מגוררתגבינת פרמזן, מגוררת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה איטלקיתפטרוזיליה איטלקית1pillsbury בקירור קרום פיצה דקpillsbury בקירור קרום פיצה דק12 כפיות אבקת שוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי לעזובטימין טרי לעזוב23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין קיאנטייין קיאנטי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.