קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

לחם שטוח עם קלמנטינה גרמולטה

לחם שטוח עם קלמנטינה גרמולטה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, פלפל טחון, גבינת פרות צוחקת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: הליבוט עם קלמנטיין גרמולטה, צלעות קצרות מבושלות לאט עם גרמולטה, ו צלעות קצרות Flambeed עם דם כתום גרמולטה.

הוראות

1
מוסיפים שמן זית למחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה. בנדיבות מלח ופלפל צלעות קצרות וצורב במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים צלעות ושאר מרכיבי הצלעות לבישול איטי. ודא צלעות הם התרפקו לתוך הנוזל. מבשלים נמוך במשך 8 שעות, או גבוה במשך 3-4 שעות. כאשר הצלעות מבושלות ונופלות מהעצם, להסיר מ cooker איטי ולתת לנוח.מחממים תנור ל 400 מעלות. למתוח ולהתאים בצק פיצה לתוך תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מברשת עם טפטוף מן הבישול האיטי ואת העונה עם אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
אופים עד חום זהוב קל, על 5 דקות.באמצעות אותו מחבת ברזל יצוק, פטריות חומות, מתבלים עם מלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות קריםפטריות קרים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר קרום פיצה מבושל מראש מהתנור וממרח עם גבינת פרה צוחקת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
פטריות שכבה, בצל (מכיריים איטיים) וצלעות קצרות מגורסות על לחם שטוח עד מכוסה לחלוטין, שמירה על גבול אינץ ' מכל הצדדים. למעלה עם גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
צימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס
לחם שטוחלחם שטוח
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
7
אופים עוד 10 דקות, עד גבינה נמסה.בעוד לחם הפנים שלך הוא אפייה, דק קוצצים את כל החומרים גרמולטה יחד ולהניח בצד. למעלה לחם שטוח עם גרמולטה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוחלחם שטוח
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

מרכיבים

680פלפל האבנרוצימוקים זהובים, טחונים גסצימוקים זהובים, טחונים גס2largesגזר, מקולף, קצוץ לחתיכות גדולותגזר, מקולף, קצוץ לחתיכות גדולות2קרום: פירורי קרקר גרהםגבינת פרה צוחקת, בצל צרפתיגבינת פרה צוחקת, בצל צרפתי227פלפל האבנרופטריית קרמיני, פרוסהפטריית קרמיני, פרוסה2עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרירוזמרין טרי1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק4שיני שום, עורות הוסרו, מרוסקיםשיני שום, עורות הוסרו, מרוסקים1גבינת פרמזן מגוררתפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1גבינת פרמזן מגוררתקלמנטינה גרידהקלמנטינה גרידה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר דל נתרןמרק בשר דל נתרן1גבינת פרמזן מגוררתסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1( חצילים)בצל, קצוץ לחתיכות גדולותבצל, קצוץ לחתיכות גדולות1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש1גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן, מגוררתגבינת פרמזן, מגוררת3קרום: פירורי קרקר גרהםפטרוזיליה איטלקיתפטרוזיליה איטלקית1pillsbury בקירור קרום פיצה דקpillsbury בקירור קרום פיצה דק1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי לעזובטימין טרי לעזוב2קרום: פירורי קרקר גרהםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין קיאנטייין קיאנטי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות לה ג ' וטה האוול Merlot הר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.