חזה עוף ממולא בזיליקום
אם יש לכם קמח, פלפל, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו בזיליקום גבינה ממולאים חזה עוף, גבינת עיזים ובזיליקום ממולאים חזה עוף, ו בזיליקום, פטה וקינואה חזה עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 5 דקות.
מסננים, ואז קוצצים בגסות את הבייקון. במעבד מזון, מחית את הבייקון, בזיליקום ושום למשחה. עם המכונה על, להוסיף את שמן הזית בזרם דק.
מעבירים את המילוי לקערה. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח.
לעשות חתך אופקי 1 אינץ ' בכל חתיכת עוף כדי ליצור כיס. כף 1 כף של ריחן מלית לתוך כל כיס ולחץ בעדינות כדי לסגור. מתבלים את חזה העוף משני הצדדים במלח ופלפל.
שים את הקמח, ביצים ופירורי לחם בקערות רדודות נפרדות. קמח קלות את שדי העוף, מנער כל עודף, ואז לטבול אותם בביצים ובמעיל עם פירורי הלחם.
במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה ב 1 כף השמן.
מוסיפים חצי מהעוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה ורק מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד; מנמיכים את החום אם העוף חומים מהר מדי. חזור עם שאר החמאה, שמן ועוף. חותכים בעובי את העוף ומגישים.