קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

חזה עוף ממולא בזיליקום

חזה עוף ממולא בזיליקום
אם יש לכם קמח, פלפל, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו בזיליקום גבינה ממולאים חזה עוף, גבינת עיזים ובזיליקום ממולאים חזה עוף, ו בזיליקום, פטה וקינואה חזה עוף ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסננים, ואז קוצצים בגסות את הבייקון. במעבד מזון, מחית את הבייקון, בזיליקום ושום למשחה. עם המכונה על, להוסיף את שמן הזית בזרם דק.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
3
מעבירים את המילוי לקערה. מערבבים במיץ לימון ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
לעשות חתך אופקי 1 אינץ ' בכל חתיכת עוף כדי ליצור כיס. כף 1 כף של ריחן מלית לתוך כל כיס ולחץ בעדינות כדי לסגור. מתבלים את חזה העוף משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
5
שים את הקמח, ביצים ופירורי לחם בקערות רדודות נפרדות. קמח קלות את שדי העוף, מנער כל עודף, ואז לטבול אותם בביצים ובמעיל עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)(קיבלר)
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
במחבת גדולה, להמיס 1 כף החמאה ב 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים חצי מהעוף ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה ורק מבושל דרך, על 3 דקות לכל צד; מנמיכים את החום אם העוף חומים מהר מדי. חזור עם שאר החמאה, שמן ועוף. חותכים בעובי את העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'