לחם שטרויזל דלעת
לחם Streusel דלעת עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הלחם שלך. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך קינמון טחון, דבש, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. נסו דלעת שוקולד מותכת + לחם Streusel שיבולת שועל ... כבד על שוקולד + Streusel, לחם Streusel דלעת, ו לחם Streusel דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ציפוי, לשלב הראשון 4 מרכיבים עד מתפורר. תניח את התערובת בצד.
כדי להכין לחם, כפית קלות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ואת המרכיבים הבאים 7 (קמח דרך אגוז מוסקט) בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים את הדלעת ואת 5 המרכיבים הבאים (דלעת דרך ביצים) בקערה; מוסיפים לתערובת קמח. מערבבים רק עד לח. הבלילה כפית לתוך מחבת כיכר 5 אינץ ' 9 x מצופה ספריי בישול; מפזרים ציפוי.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.