לחם שיבולת שועל
לחם דבש שיבולת שועל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 895 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמרים, ביצים, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחם בירה דבש חמאה עם חמאת דבש, ברי oat banananan אוכמניות, ו אוכמניות קישואים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בסיר; חום 120 עד 13
שלב 1 2/3 כוסות קמח לחם ואת 4 המרכיבים הבאים בקערת ערבוב גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת דבש וביצים, להכות במהירות נמוכה עם מערבל חשמלי כבד חובה עד מעורבב. הכה במהירות בינונית 3 יותר דקות. מערבבים בהדרגה קמח חיטה ומספיק קמח לחם שנותר כדי ליצור בצק רך.
להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב. ללוש עד חלק וגמיש (כ 10 דקות).
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; תן לנוח 15 דקות. לחלק לשניים, בעיצוב כל חלק לתוך 2 כדורים קטנים.
מקום 2 כדורים, זה לצד זה, בכל אחד 2 משומן היטב 9-x 5 אינץ ' loafpans.
לכסות ולתת לעלות במקום חם, ללא טיוטות, 20 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
שלב ביצה לבן 1 כף מים; מברשת על צמרות כיכרות.
אופים ב 375 במשך 35 עד 40 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח. (כיסוי עם רדיד אלומיניום האחרון 15 דקות כדי למנוע השחמה מוגזמת, במידת הצורך.)
הסר מן המחבתות מיד; מגניב על מדפים תיל.
לחמניות דבש-שיבולת שועל: לאחר מתן מנוחה בצק, לחלק 12 מנות; צורה לחמניות.
מניחים על סדינים אפייה משומנת. לכסות ולתת לעלות 20 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 375 במשך 15 דקות.