קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות14
ציון בריאות11
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם שיבולת שועל אירי

לחם שיבולת שועל אירי
מתכון לחם שיבולת שועל אירי יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בסביבה 45 דקות. מתאים ל-14 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 319 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם מים, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם סודה שיבולת שועל אגוז אירי, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי.

הוראות

1
שלב את החומרים הראשונים 5 בקערה של מערבל סטנד-אפ, ולתת לעמוד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
ממיסים סוכר מגורען ושמרים במים חמים; לתת לעמוד 5 דקות או עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
הוסף לתערובת שיבולת שועל. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין. בהדרגה להוסיף 2 3/4 כוסות קמח כל המטרה ו 3 כוסות קמח מחיטה מלאה לתערובת שיבולת שועל. הכה במהירות בינונית עד מעורבב היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח כל המטרה הנותרים, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מלבן 14 x 8 אינץ ' על משטח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מגלגלים כל מלבן בחוזקה, מתחילים עם קצה קצר, לוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מניחים כל כיכר, צדי התפר למטה, במחבת כיכר 9 אינץ מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
7
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
לחשוף בצק, ולהבריש ביצה באופן שווה על כיכרות לחם.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד כיכרות הם השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר מן המחבת, מגניב על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'