לחם שיבולת שועל אירי
מתכון לחם שיבולת שועל אירי יכול לספק הכמיהה האירופית שלך בסביבה 45 דקות. מתאים ל-14 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 319 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. אם יש לכם מים, מלח, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לחם סודה שיבולת שועל אגוז אירי, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי.
הוראות
שלב את החומרים הראשונים 5 בקערה של מערבל סטנד-אפ, ולתת לעמוד 25 דקות.
ממיסים סוכר מגורען ושמרים במים חמים; לתת לעמוד 5 דקות או עד קצף.
הוסף לתערובת שיבולת שועל. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין. בהדרגה להוסיף 2 3/4 כוסות קמח כל המטרה ו 3 כוסות קמח מחיטה מלאה לתערובת שיבולת שועל. הכה במהירות בינונית עד מעורבב היטב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח כל המטרה הנותרים, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. תתחלקו לשניים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך מלבן 14 x 8 אינץ ' על משטח מקומח.
מגלגלים כל מלבן בחוזקה, מתחילים עם קצה קצר, לוחצים בחוזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צובטים תפר ומסתיים לאטום.
מניחים כל כיכר, צדי התפר למטה, במחבת כיכר 9 אינץ מצופה בתרסיס בישול. לכסות ולתת לעלות 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
לחשוף בצק, ולהבריש ביצה באופן שווה על כיכרות לחם.
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד כיכרות הם השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבת, מגניב על מדפים תיל.