לחם שיפון כהה
לחם שיפון כהה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הלחם שלך. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 195 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים חמים, מולסה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו לחם שיפון כהה.
הוראות
שלב 1/2 כוס קמח לכל מטרה, שמרים, סוכר, ו 3/4 כוס מים; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים מים שנותרו, קמח שיפון, קקאו, מלח, זרעי קימל, מולסה וחמאה לתערובת שמרים; מערבבים היטב.
מוסיפים מספיק קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבצק רך. הפוך את הבצק על משטח משוריין; ללוש 10 דקות או עד חלקה וגמיש.
מניחים בקערה משומנת, הופך לגריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אגרוף בצק למטה; לחלק לשניים. לעצב כל חצי לכדור.
מניחים כל כדור במחבת עוגה עגולה משומנת 8 אינץ'. לכסות ולחזור על הליך עולה 1 שעה או עד הוכפל בתפזורת.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח.
הסר מן המחבתות; מגניב על מדפים חוט.