לחם שמיר תפוחי אדמה
לחם תפוח אדמה שמיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הלחם שלך. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתאים ל-32 מנות. גשו לסופר וקנו קמח, חלב חם, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם שמיר מתחיל עם בצק שמיר, לחם שמיר, ו לחם שיפון עמום (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות.
ממיסים שמרים בחלב חם בקערה קטנה; לתת לעמוד 5 דקות.
מערבבים בצל, תפוחי אדמה, מלח, וגבינה בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת חלב ושמיר; מערבבים עד בשילוב טוב.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 6 כוסות קמח לתערובת בצל; מערבבים עד הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי לשמור על הבצק מלהידבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
40 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מגלגלים כל חלק לתוך מלבן 14 x 7 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מגלגלים מלבנים בחוזקה, מתחילים עם קצה קצר, לחיצה חזקה כדי לחסל כיסי אוויר; צביטה תפרים ומסתיים לאטום.
מקום לחמניות, צד התפר למטה, ב 2 (9 x 5 אינץ') מחבתות כיכר מצופה ספריי בישול. בצק מעיל עם ספריי בישול. לכסות ולתת לעלות במקום חם (8
20 דקות או עד הוכפל בגודל.
מערבבים מים וביצה, ערבוב עם מקצף. בעדינות מברשת כיכרות עם תערובת ביצה.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד חום בתחתית נשמע חלול כאשר טפח.