לחם שמנת ורוטב בצל
לחם שמנת ורוטב בצל דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 241 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, חלב, קרם כפול בסיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 31 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: לחם שמנת ורוטב בצל, לחם שום בצל שמנת, ו ירקות עם רוטב צ'ייב ובצל שמנת.
הוראות
מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הבצלים ואת עלי המפרץ, ואז מטגנים בעדינות את המכסה במשך 10 דקות עד רך, אבל לא צבעוני.
מוסיפים חלב וציפורן, ואז מבשלים בעדינות, חשוף, במשך 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מפרץ ציפורן, ואז להטות את הכל למעבד ו בליץ עם שני שלישים של הלחם עד חלקה. להירגע עד יומיים. כדי לשרת, להטות את השמנת למחבת, להוסיף את הרוטב, ולאחר מכן לערבב עד מעורב. קרע בלחם שנותר.
מוסיפים מעט חלב במידת הצורך כדי לדלל את העקביות. מתבלים ומגישים חמים.