לחם שמרים תוצרת בית
מתאים ל-32 מנות. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ביצים, קמח לחם, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לחם לבן ביתי, לחם שמרים מנגו הוואי מתוק (מכונת לחם), ו אפיית לחם: לחם שמרים תירס מתוק.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים.
מוסיפים את הסוכר, חמאה, מלח, ביצים וקמח 4 כוסות. הכה עד חלקה. מערבבים מספיק קמח כדי ליצור בצק מוצק.
הפעל על משטח משוריין; ללוש עד חלק וגמיש, על 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופך פעם אחת כדי גריז העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, על 1 שעה.
אגרוף בצק למטה; להפוך על משטח מקומח. תתחלקו לשניים. צורה לתוך כיכרות ומקום בשני משומן 9-in. אקס-5-אין. מחבתות. לכסות ולתת לעלות עד הוכפל, כ -45 דקות.
אופים ב 350° במשך 30-35 דקות או עד חום זהוב.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט מגניב.