לחם שקדי דובדבן מרסקינו
לחם שקדי דובדבן Maraschino הוא לחם צמחוני לקטו אובו. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 248 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-9 גרם שומן כל אחת. תמורת 41 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם דובדבני מרסקינו, סוכר, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 15%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגיות דובדבנים מרצ'ינו שקדים, עוגיות דובדבנים מרשינו ולחם דובדבנים רך ומתוק עם זיגוג דובדבנים-שקדים.
הוראות
מסננים דובדבנים, שומרים מיץ; להוסיף מספיק מים למיץ כדי למדוד 1/2 כוס.
חותכים דובדבנים לרבעים; לייבש ולהניח בצד.
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה וניל.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם מיץ שמור. מקפלים פנימה דובדבנים ושקדים.
יוצקים לתוך 9 אינץ' משומן. x 5 אינץ'. תבנית לחם.
אופים ב-350 מעלות למשך 50-60 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
בקערה קטנה מערבבים את מרכיבי חמאת השקדים.