לחם תה לימון-שקדים
לימון-שקדים תה לחם הוא צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, מיץ לימון, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו משקה זול. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו לחם שקדים לימון, לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס, ו תה קר תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה מרוככת במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר מגורען, פועם עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מכים במהירות נמוכה רק עד מעורבב, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים ב 1 כף קליפת לימון 1/2 כפית תמצית שקדים. הבלילה כפית לתוך משומן ו floured 8-x 4 אינץ ' loafpan.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת 10 דקות.
הסר לחם מן המחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים יחד אבקת סוכר ומיץ לימון עד חלקה; כפית באופן שווה על גבי הלחם, לתת עודפי לטפטף למטה הצדדים. מערבבים יחד הנותרים 1 כף קליפת לימון 1 כף סוכר מגורען; מפזרים על גבי לחם.