לחם תה סולת חמוציות עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 434 קלוריות. אם יש לך תמצית שקדים, קמח, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו פודינג סולת חמוציות, לחם סולת, ו לחם סולת-מילוי תפוחים עם חמוציות מיובשות ומשמשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה וקמח שני מחבתות כיכר (3 1/2 על ידי 7 1/2 ב. כל).
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה אחרת, להכות את הביצים כדי להתמזג; להקציף סוכר, שמן זית, קליפת לימון, תמציות וניל ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
דבש הדרים
( 23)
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים תערובת ביצים למרכיבים יבשים ומערבבים רק עד שתרטבו באופן שווה. מערבבים בעדינות חמוציות ופיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
יוצקים הבלילה באותה מידה לתוך מחבתות מוכנות.
6
אופים בתנור רגיל או הסעה של 350 עד שהלחם חום זהוב ושיפוד עץ מוכנס למרכז הכיכרות יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. לחם מגניב במחבתות על מדף במשך 10 דקות. הפעל סכין בין לחם לבין פן הצדדים, ואז להפוך מחבתות לשחרר לחם; להגדיר כיכרות זקוף על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך