לחם תירס בטטה עם בייקון
גשו לסופר וקנו קמח תירס, ביצים, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: לחם תירס בטטה, לחם תירס בטטה, ו לחם תירס בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת ברזל יצוק 9 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, על 10 דקות.
הסר וקצוץ בייקון, משאיר 1 כף של טיפות בייקון במחבת.
מקציפים קמח תירס, מלח וסודה לשתייה בקערה. מערבבים בטטה, חלב חמאה וביצים יחד בקערה נפרדת עד לשלב ביסודיות. מערבבים תערובת בטטה לתוך מרכיבים יבשים ומערבבים בייקון קצוץ לתוך הבלילה.
יוצקים הבלילה למחבת ברזל יצוק.
אופים לחם תירס בתנור שחומם מראש עד להשחמה ולחם מרגיש מוצק למגע, כ -30 דקות. הפוך לחם תירס על צלחת הגשה וחתוך לתוך טריזים להגשה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש