קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות30
ציון בריאות3
מגזין

לחם תירס גבינת חלפיניו סרטנים בציפוי אטופי סרטנים

לחם תירס גבינת חלפיניו סרטנים בציפוי אטופי סרטנים
לחם תירס גבינת חלפיניו מתכון סרטנים בציפוי אטופי הסרטנים יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 2 שעות ו 5 דקות. מתאים ל-30 ומחירו 71 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. אם יש לכם זנבות סרטנים, רוטב ווסטרשייר, פלפלי ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו לחם זול. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו אטופי סרטנים, שפמנון מטוגן, אורז, אספרגוס בגריל ולחם תירס, הסרטנים אטוף, ו אטופי סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ללחם התירס: חממו את התנור ל -300 מעלות צלזיוס.משמנים מספיק תבניות קאפקייקס להכנת 60 לחמי תירס.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה מערבבים את תערובת לחם התירס, החלב והביצים. תוך כדי ערבוב מוסיפים לאט את פלפלי הג ' לפנו, הסוכר, הגבינה, הסרטנים והתירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
תערובת לחם תירסתערובת לחם תירס
סרטן נהרות.סרטן נהרות.
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מוסיפים את התיבול הקריאולי ויוצקים לתבניות הקאפקייקס המוכנות (מכינים כ -60 קאפקייקס). מבשלים עד הסוף, 50 עד 55 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
4
לאטופי: בסיר ממיסים את החמאה על אש בינונית. כשהחמאה מבעבעת, מוסיפים את הקמח ליצירת רוקס, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע או להסיר גושים. מבשלים את הרוקס במשך 5 דקות; אל תשחים. מערבבים פנימה את הבצל והפלפלים ומקפיצים עד שהבצל שקוף, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את השום ומטגנים 3 דקות. מערבבים פנימה את זנבות הסרטנים. שופכים לאט לאט מספיק מים כדי להגיע לעקביות מעט עבה יותר מרק. מתבלים בכמון, רוטב חריף, רוטב ווסטרשייר ומלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
זנבות סרטניםזנבות סרטנים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות2-2/3 כוסות חזה עוף מבושל חתוך לקוביות
6
מגישים 2 מאפינס לאדם עם רוטב מכוסה מעל.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
7
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים והוקטן ממתכון בתפזורת שמספקת מסעדה. שפי מטבחי רשת המזון לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות המצוינות, ולכן איננו יכולים להציג שום ייצוג לגבי התוצאות.

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב.
בצבע זהב חיוור, קאווה זו יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של הדר לימון ומשמשים. החיך עשיר ורחב בטעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. קאווה טבע ברוט זה הוא מאוד תכליתי, כי אין מינון הוסיף, כך החומציות והבועות לנקות את החיך שלך אחרי כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים במרינדה מיסו, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' מון איבריקו.
בצבע זהב חיוור, קאווה זו יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של הדר לימון ומשמשים. החיך עשיר ורחב בטעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. קאווה טבע ברוט זה הוא מאוד תכליתי, כי אין מינון הוסיף, כך החומציות והבועות לנקות את החיך שלך אחרי כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים במרינדה מיסו, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' מון איבריקו.
Pale gold in color, this Cava has aromas of ripe white peaches, toasted baguette with hints of lemon citrus and apricots. The palate is rich and broad with flavors of green apple, jasmine green tea and toasted almonds. This brut nature cava is extremely versatile because no dosage added, so the acidity and bubbles clean your palate after each bite. Recommended dishes: garlic shrimp, miso-marinated sea bass, sesame encrusted tuna, chicken tikka masala and Jamon Iberico.