לחם תירס דרומי מלית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל לחם תירס הדרומי מלית. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך מרק עוף נתרן מופחת, סלרי, תיבול עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מלית לחם תירס דרום מערב עם תירס וצ'ילי ירוק, לחם תירס דרומי, ו רוטב לחם תירס דרומי.
הוראות
מערבבים לחם תירס, חלב וביצה בקערה גדולה, מערבבים היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
אופים ב 400 במשך 18 עד 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
תן ללחם תירס להתקרר מעט. לחם תירס להתפורר לתוך קערה גדולה; להפריש. הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
מעיל מחבת nonstick גדול עם ספריי בישול; להוסיף בצל וסלרי. לבשל, ערבוב כל הזמן, 4 דקות או עד מכרז.
מוסיפים ירקות, ביצה מוכה, מרווה, עופות תיבול, פלפל, ולחם קוביות ללחם תירס מתפורר.
מוסיפים מרק, ערבוב רק עד לחלח.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 1 ליטר, ואופים, חשופים, ב 375 במשך 30 דקות או עד הזהב.