לחם תירס חזיר וצ'דר
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין לחם תירס חזיר וצ'דר בבית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, חלב, חזיר מעדנייה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: חמין חזיר, תירס וצ'דר, מאפינס תירס חזיר, צ'דר ופובלאנו, ו פודינג לחם מלוח עם חזיר וצ'דר.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תערובות לחם התירס, החלב והביצים.
יוצקים מחצית מהבלילה ל -11 אינץ'. 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכבה עם חזיר וגבינה; מורחים בזהירות את הבלילה שנותרה מעל.
אופים בחום של 400 אפים למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
לחם תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -20 דולר.
זילקן ראוש ריזלינג ספאטלס
עדינות מונעת פירות מסומנת בפרחים עדינים בריסלינג שנקטף מאוחר. תווים של אפרסק כרם, אשכולית, לימון עסיסי ופסיפלורה בשלה מתאחדים על חיך קרמי ומרוכז עשיר במלון וקליפת לימון מסוכרת. החלפה מדהימה של חומציות עסיסית ומתיקות שכבתית יחד יוצרים שלם מוכן לחלוטין. הגימור הארוך והעסיסי ורמז הבציר הפנטסטי לעתיד יפה שעוד יבוא.