לחם תירס צ'יפוטלה יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, חמאה, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס צ'יפוטלה, לחם תירס בייקון צ'יפוטלה, ו עוגיית צ'יפוטלה Cornbread.
הוראות
1
מחממים תנור ל 191° ולשמן מחבת מרובע 8 אינץ'. בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח; להקציף לשלב. בקערה נפרדת, להקציף יחד חמאה, חמאה וביצים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
יוצקים תערובת על מרכיבים יבשים ומערבבים רק כדי לשלב, ואז לתת לעמוד 10 דקות.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.