לחם תירס צ'יפוטלה
לחם תירס צ'יפוטלה יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גרעיני תירס, חמאה, צ'ילי צ' יפוטלה ברוטב אדובו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס צ'יפוטלה, לחם תירס בייקון צ'יפוטלה, ו עוגיית צ'יפוטלה Cornbread.
הוראות
מחממים תנור ל 191° ולשמן מחבת מרובע 8 אינץ'. בקערה בינונית, לשלב קמח תירס, קמח, סוכר, סודה לשתייה ומלח; להקציף לשלב. בקערה נפרדת, להקציף יחד חמאה, חמאה וביצים.
יוצקים תערובת על מרכיבים יבשים ומערבבים רק כדי לשלב, ואז לתת לעמוד 10 דקות.
מקפלים ב צ 'ילי תירס וצ' יפוטלה.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת מוכנה.
אופים עד הקצוות מתחילים חום ובוחן מוכנס לתוך מרכז לחם תירס יוצא נקי, על 35 דקות.
להעביר מחבת מתלה חוט ולתת מגניב 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את הלחם מתוך מחבת.
מגישים חמים או לתת מגניב לחלוטין.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![Gunderloch Estate ריזלינג יבש]()
Gunderloch Estate ריזלינג יבש