לחם תפוח ותירס-בשר חזיר ממולא
תפוח ולחם תירס-בשר חזיר ממולא הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, מרווה שפשף, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוח סבתא סמית ' אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה כקינוח. נסו ירך חזיר ממולא תפוח, תפוח ממולא חזיר ירך צלוי, ו חזיר ממולא תפוח חמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מוסיפים בצל, סלרי, 1/8 פלפל כפית; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד רך, ערבוב מדי פעם.
להוסיף תפוח לקוביות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מניחים תערובת תפוחים בקערה גדולה, וקריר מעט. מערבבים את תערובת המילוי, 1/3 כוס מיץ, 1/2 כפית מרווה, ביצה; להפריש.
החל מחוץ למרכז, פרוסת חזיר לאורכו, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני. לפתוח מנות butterflied, הנחת בשר חזיר שטוח. הפיכת להב סכין במקביל לפני השטח של קרש חיתוך, לחתוך חלק גדול יותר של חזיר במחצית אופקית, חיתוך, אבל לא דרך, בצד השני; פתוח שטוח.
מניחים עטיפת פלסטיק מעל חזיר; קילו עד עובי 1 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מורחים מלית על בשר חזיר, משאיר מרווח 1/2 אינץ ' סביב קצוות חיצוניים.
מגלגלים חזיר, אופנת ג ' לי רול, מתחילים עם צד ארוך. מאובטח במרווחים של 2 אינץ ' עם חוט.
שלב 1 כפית פלפל, 1 כפית מרווה, ו 1 כפית מלח; לשפשף על בשר חזיר.
מסדרים פלחי תפוח בשכבה אחת בתחתית מחבת מטאטא מצופה ספריי בישול; מניחים חזיר על תפוחים.
אופים ב 450 במשך 20 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 (אל תסיר את החזיר מהתנור).
אופים שעה נוספת ו 15 דקות או עד רשם מדחום 15
הסר חזיר מחבת; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות. השליכו פלחי תפוחים.
מערבבים 1 כוס מיץ, קורנפלור, מרק בסיר קטן; מערבבים עם מקצף. מביאים תערובת מרק לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מערבבים 1/8 כפית פלפל שחור.
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים ברוטב.