לחם תפוחי אדמה אמיש
לחם תפוחי אדמה אמיש יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה משמש 16. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה של לקטו אובו יש 193 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מים חמים, קמח, תפוחי אדמה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 25%, וזה די רע. מתכונים דומים: לחם ידידות אמיש, לחם קינמון אמיש, ו לחם ידידות אמיש.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את החלב, החמאה, תפוחי האדמה, הסוכר, המלח, הקמח המלא ו 1/2 כוס קמח לכל מטרה. מקציפים עד חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק יציב.
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה ולהפוך על משטח מקומח;צורה לכיכר.
מניחים בתוך 9 אינץ'. איקס 5-ב. כיכר פאן מצופה בישול עיקור. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשת להתקררות.