לחם תפוחים לח מתוק
. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. נסו תפוח קינמון לחם מתוק, עוגת תפוחים לחה, ו מאפינס תפוחים לחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוכך עם 1/2 כוס סוכר לבן וממתיק sucralose בקערה עד שמנת. הכה בביצים, רסק תפוחים, תמצית וניל, 1/2 כפית קינמון, אגוז מוסקט, ו allspice עד חלקה.
מערבבים 2 כוסות קמח, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה נפרדת; מערבבים לתוך תערובת חמאה, לסירוגין עם חלב חמאה עד רק בשילוב. מקפלים קצוצים וקצוצים תפוחים ואגוזים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
מערבבים 1/3 כוס קמח, שיבולת שועל התגלגל, 2 כפות סוכר לבן, סוכר חום, ו 1/2 כפית קינמון יחד בקערה; לחתוך 3 כפות חמאה קרה עד התערובת מתפוררת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.