לחמים שטוחים של תאנים ופרושוטו
לחם תאנים ופרושוטו עשוי להיות בדיוק הלחם שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-34 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. אם יש לך מלח ופלפל, שן שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא משהו. נסו אגס פרושוטו ו Arugula Flatbreads, שעועית לבנה Flatbreads עם פרושוטו וגבינה, ו ארטישוק, תרד, ו פרושוטו Flatbreads עם דבש מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה בתחתית התנור ומחממים את התנור ל-50
אפשר לפחות 45 דקות לאבן הפיצה להתחמם ביסודיות.
בינתיים, על משטח מקומח קלות, לרדד חתיכה אחת של בצק הפיצה לסיבוב 13 אינץ'. אבק קליפת פיצה עם קמח להחליק את הבצק על זה.
טפטוף עם כ 2 כפות של שמן זית ומפזרים חצי השום והרוזמרין. מתבלים במלח ופלפל. מנה 1/4 כוס ריבת התאנה על כל הקרום, כדי להיות בטוח להשאיר גבול 1 אינץ ' של בצק מסביב. פזר חצי מהגבינה והפרושוטו על הבצק.
החלק את הלחם על האבן ואופים במשך כ 15 דקות, עד נפוח וזהב.
להעביר את לחם הפנים ללוח חיתוך ולתת מגניב במשך 10 דקות לפני חיתוך. חזור עם שאר החומרים כדי להפוך את לחם הפנים השני.
מקשטים עם בצל ירוק פרוס ומגישים.