לחמניות Gruyere עם סלסה פקאן-צ'ילה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך אגס, טורטיות קמח, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לחמניות בייקון וגרוייר, חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה, ו לחמניות עגל ממולאות תרד וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת כבדה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הפקאן, צ ' ילי ושום, קלייה על כל הצדדים עד ריחני, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
16 ופלים מיניאטוריים של וניל
3
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
4
הסר את הקליפה החיצונית מן השום ולהסיר את הגבעולים מן הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
להעביר את הפקאן, שום, צ ' ילי ו1/3 כוס מים לבלנדר להתמזג עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יינות טיודור באלו ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 68 דולר לבקבוק.