לחמניות Gruyere עם סלסה פקאן-צ'ילה
לחמניות Gruyere עם סלסה פקאן-צ'ילה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך אגס, טורטיות קמח, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לחמניות בייקון וגרוייר, חזיר צ'ילה ורדה עם סלסה צ' ילה אדומה, ו לחמניות עגל ממולאות תרד וגרוייר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת כבדה בינונית.
מוסיפים את הפקאן, צ ' ילי ושום, קלייה על כל הצדדים עד ריחני, על 3 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
הסר את הקליפה החיצונית מן השום ולהסיר את הגבעולים מן הצ ' ילי.
להעביר את הפקאן, שום, צ ' ילי ו1/3 כוס מים לבלנדר להתמזג עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מניחים את טורטיות על משטח עבודה העליון עם 4 פרוסות גבינה, 4 פרוסות אגס ולאחר מכן לטפטף עם כ 2 כפיות של דבש לכל טורטייה.
מקפלים את הצדדים של טורטייה על המילוי להתגלגל עד מובלעת במלואה. מאובטח עם 2 קיסמים כדי למנוע ממנו פתיחה תוך אפייה ומברשת עם שמן צמחי.
מניחים את הלחמניות על תבנית אפייה משומנת ואופים עד טורטיות פריכות, על 35 דקות.
תן רולס מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.
חותכים לשלישים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם סלסה פקאן-צ ' ילה.