לחמניות אגס והל מיובשות
המתכון יבש אגס הל לחמניות מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ארוחת הבוקר הזאת 253 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם חלב חמאה, חמאה, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הל ועוגיות דובדבן מיובשות, רוטב ג'ינג'ר-הל אגס (וחמאת אגס), ו וידוי # 84: אני מעמיד פנים כאילו אני יודע דברים ... לחמניות תאנה והל (מתכונים דומים).
הוראות
כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים, סוכר, אבקת אפייה, מלח והל בקערה גדולה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מערבבים בחמאה, קליפה, וניל וביצה בקערה בינונית; מערבבים באגסים יבשים.
מוסיפים תערובת חלב חמאה לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח (הבצק יהיה דביק).
להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות. אבק העליון של הבצק עם 2 כפיות קמח לכל מטרה, וטפיחה לתוך מעגל 8 אינץ'.
חותכים את הבצק לתוך פלחים 8; לארגן פלחי 1/2 אינץ ' בנפרד על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול.
מברשת ביצה לבן על טריזים.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד הזהב.