ביסקוויט אוכמניות יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לך קמח, ביצה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. עם כפית ציון של 17% המנה הזאת די גרועה. נסו לחמניות אוכמניות + ציפוי גבינת שמנת אוכמניות, לחמניות אוכמניות עם ריבת קוקוס אוכמניות, ו לחמניות אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ועל מהירות מאוורר נמוכה, אם באמצעות תנור הסעה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
ביד בקערה גדולה, למזג את טפיחות חמאה עם קמח, סוכר, סוכר חום, מלח ואבקת אפייה עד החמאה כבר בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
סוכר חום
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את האוכמניות, ומערבבים היטב, נזהרים לא למחוץ את כל הגרגירים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
פירות יער
4
בקערה השנייה עם מקצף, למזג את הקרם, חצי וחצי, ואת הביצה. מערבבים בתערובת הקמח ומערבבים עד שהבצק מתאחד. זה בצק הלחמניה שלנו.
מרכיבים שתצטרך
קרם
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
הסר את הבצק לחמניה מן הקערה ללוש על הדלפק משוריין, מתגלגל 5 עד 6 פעמים, להבטיח לא להתמזג יתר; זה יגרום בצק קשה. מחלקים את הבצק ל -12 אפילו חלקי צורה משולשים. מסדרים על גיליון עוגיות ואופים עד צמרות מעט השחמה, על 15 עד 20 דקות.