לחמניות בייגלה רכות
והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. אם 12 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות בייגלה רכות עשויות להיות סופר טבעוני מתכון לנסות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים חמים, מלח כשר, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו לחמניות בייגלה רכות, לחמניות בייגלה רכות, ו לחמניות בייגלה תוצרת בית רך (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את המים החמים בקערה של מערבל לעמוד ומפזרים את השמרים על גבי. להפריש לנוח עד בועות התערובת, על 5 דקות. (אם התערובת לא בועה, או שהנוזל לא היה בטמפרטורה הנכונה או השמרים ישנים.) בינתיים, מעיל קערה גדולה ערבוב עם שכבה דקה של שמן צמחי ולהניח בצד.
מניחים את הקמח, הסוכר והמלח הנמדד בקערה גדולה ומקציפים בקצרה לשבור את כל גושים ולשלב. לאחר השמרים מוכנים, להתאים את הקערה על המיקסר, לצרף וו בצק, ולזרוק בתערובת הקמח.
מערבבים על ההגדרה הנמוכה ביותר עד שהבצק מגיע יחד, ואז להגדיל למהירות בינונית ומערבבים עד שהבצק אלסטי וחלק, כ -8 דקות.יוצרים את הבצק לכדור, מניחים בקערת הערבוב המשומנת, והופכים את הבצק למעיל בשמן. מכסים במגש כלים נקי ולח ומאפשרים לנוח במקום חם עד שהבצק מכפיל את גודלו, כ-30 עד 35 דקות. קו גיליון אפייה עם נייר קלף, מעיל את הנייר בשמן צמחי, ולהניח בצד.לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו למטה ללוש אותו על משטח משוריין, יבש רק עד שהוא הופך חלק וקפיצים בחזרה כאשר דקר, על 1 דקה. מחלקים את הבצק ל 8 חתיכות וליצור לחמניות מלבניות.
מניחים את הלחמניות על תבנית האפייה וחותכים 4 (2 אינץ') חתכים אלכסוניים על פני החלק העליון של כל אחד. מכסים במגבת לחה ונותנים לבצק לעלות במקום חם עד שכמעט הוכפל בנפח, כ -15 עד 20 דקות. בינתיים, לחמם את התנור ל 218° ולהביא את 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול על חום גבוה.לאחר לחמניות עלו, מערבבים את סודה לשתיה לתוך המים הרותחים (המים יהיה קצף מעט). מרתיחים שניים או שלושה לחמניות במשך 2 דקות לכל צד. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הלחמניות, לנקז, ולמקם על תבנית האפייה, לחתוך בצד למעלה.
מפזרים היטב עם מלח וחזור עם הלחמניות הנותרות.לאחר כל הלחמניות מוכנות, מניחים בתנור ואופים עד חום זהוב, על 10 עד 12 דקות.