לחמניות ביצה דלעת
לחמניות ליקר ביצים דלעת עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. אם יש לכם שמרים, ביצה, פלפל אנגלי טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגות שוקולד ליקר ביצים דלעת עם ציפוי גבינת שמנת דלעת, לחמניות קינמון ביצה, ו לחמניות קינמון ביצה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים את הביצה, החמאה והדלעת ל -120 * -130*.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים במהירות בינונית למשך 2 דקות.
מוסיפים ביצים ו 1/2 כוס קמח; מקציפים עוד 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק יציב.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. אגרוף בצק למטה.
להתגלגל לתוך 18 ב. איקס 12 אינץ'. מלבן.
שלב את הסוכר, הל ופלפל אנגלי.
מפזרים פנימה 1/2 פנימה. של קצוות.
להפשיל ג ' לי רול בסגנון, החל בצד ארוך; קמצוץ תפרים לאטום.
חותכים ל-1-1/2 אינץ'. פרוסות.
מניחים לחמניות, חתוכות כלפי מטה, בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הביצה, הדלעת והל עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים סוכר קונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מורחים על לחמניות חמות. מצננים על רשת.