קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

לחמניות ביצה דלעת

לחמניות ביצה דלעת
לחמניות ליקר ביצים דלעת עשויות להיות רק הלחם שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. אם יש לכם שמרים, ביצה, פלפל אנגלי טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגות שוקולד ליקר ביצים דלעת עם ציפוי גבינת שמנת דלעת, לחמניות קינמון ביצה, ו לחמניות קינמון ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים את הביצה, החמאה והדלעת ל -120 * -130*.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
חמאהחמאה
ליקר ביציםליקר ביצים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
2
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים במהירות בינונית למשך 2 דקות.
3
מוסיפים ביצים ו 1/2 כוס קמח; מקציפים עוד 3 דקות. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק יציב.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
5
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה. אגרוף בצק למטה.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
להתגלגל לתוך 18 ב. איקס 12 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
7
מברישים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
8
שלב את הסוכר, הל ופלפל אנגלי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
הלהל
סוכרסוכר
9
מפזרים פנימה 1/2 פנימה. של קצוות.
10
להפשיל ג ' לי רול בסגנון, החל בצד ארוך; קמצוץ תפרים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
גלולגלול
11
חותכים ל-1-1/2 אינץ'. פרוסות.
12
מניחים לחמניות, חתוכות כלפי מטה, בתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
13
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הביצה, הדלעת והל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
הלהל
דלעתדלעת
ליקר ביציםליקר ביצים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
15
מוסיפים סוכר קונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
16
מורחים על לחמניות חמות. מצננים על רשת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל