קושיקשה
מוכן ב26 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לחמניות בראוני שוקולד

לחמניות בראוני שוקולד
המתכון לחמניות בראוני שוקולד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-26 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לך קמח עוגה, שמנת מתוקה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן, בראוני-בראוני שוקולד ללא ביצים, ו עוגיית שוקולד צ'יפס אוראו בראוני עוגת גלידה (זנותית בראוניס, עוגת גלידה) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. ומסדרים גיליון עוגיות בנייר קלף
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ממיסים את 4 עוז שוקולד לא ממותק במיקרוגל או בקערה קטנה להגדיר מעל מים רותחים בקושי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלב את שני קמחים, סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח בקערה של דופק מעבד מזון לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
נייר אורזנייר אורז
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת היא ארוחה גסה. לזרוק לתוך קערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
להקציף 1/3 כוס של קרם, מולסה, ביצה, וניל יחד בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים מעל תערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
7
יוצקים את השוקולד המותך על תערובת הביצה, ואז לערבב עד שהכל מתחיל לבוא יחד – יהיו כתמים של תערובת קמח unmixed פה ושם, אבל לא מעביד את הבצק על ידי מנסה לערבב אותם. בשלב זה, מערבבים בשוקולד מריר-מתוק
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
להפוך את הבצק על משטח מקומח קל או קלף מרופד ולחלק לשניים. צורה כל חצי לתוך 5 אינץ 1 ½ אינץ ' מרובע עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
חותכים כל ריבוע לארבעה משולשים. בזהירות להעביר את המשולשים אל תבנית אפייה, הגדרת אותם לפחות סנטימטר זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מברשת עם שמורות שמנת ומפזרים סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
אופים במשך 14-16 דקות. מגניב לפחות 3 דקות על תבנית האפייה ולאחר מכן מגניב 3-4 דקות על מדף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®