לחמניות בראוני שוקולד
המתכון לחמניות בראוני שוקולד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-26 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לך קמח עוגה, שמנת מתוקה, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא גלוטן, בראוני-בראוני שוקולד ללא ביצים, ו עוגיית שוקולד צ'יפס אוראו בראוני עוגת גלידה (זנותית בראוניס, עוגת גלידה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. ומסדרים גיליון עוגיות בנייר קלף
ממיסים את 4 עוז שוקולד לא ממותק במיקרוגל או בקערה קטנה להגדיר מעל מים רותחים בקושי; להפריש.
שלב את שני קמחים, סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח בקערה של דופק מעבד מזון לערבב.
מוסיפים חמאה ודופק עד שהתערובת היא ארוחה גסה. לזרוק לתוך קערת ערבוב.
להקציף 1/3 כוס של קרם, מולסה, ביצה, וניל יחד בקערה אחרת.
יוצקים את השוקולד המותך על תערובת הביצה, ואז לערבב עד שהכל מתחיל לבוא יחד – יהיו כתמים של תערובת קמח unmixed פה ושם, אבל לא מעביד את הבצק על ידי מנסה לערבב אותם. בשלב זה, מערבבים בשוקולד מריר-מתוק
להפוך את הבצק על משטח מקומח קל או קלף מרופד ולחלק לשניים. צורה כל חצי לתוך 5 אינץ 1 ½ אינץ ' מרובע עבה.
חותכים כל ריבוע לארבעה משולשים. בזהירות להעביר את המשולשים אל תבנית אפייה, הגדרת אותם לפחות סנטימטר זה מזה.
מברשת עם שמורות שמנת ומפזרים סוכר.
אופים במשך 14-16 דקות. מגניב לפחות 3 דקות על תבנית האפייה ולאחר מכן מגניב 3-4 דקות על מדף.