לחמניות דובדבן-לימון מיובשות
ביסקוויטים יבשים עם לימון דובדבן צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו דובדבנים, חמאה, חלב-חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לחמניות דובדבן מיובשות, הל ועוגיות דובדבן מיובשות, ו ביסקוויטי פיסטוק דובדבנים יבשים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר, קליפת לימון, קרם טרטר, סודה לשתייה ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים מספיק חלב חמאה כך בצק משאיר בצד של קערה ויוצר כדור. מערבבים דובדבנים.
על גיליון עוגיות ungreased, טיפה בצק על 1/3 כוס מלא על 1 אינץ ' זה מזה.
מפזרים סוכר נוסף אם תרצה.
אופים 10 עד 15 דקות או עד חום בהיר. מיד להסיר מגיליון עוגיות.