לחמניות דלעת, תרד ושעורה
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לך דלעת, מים, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו לחמניות כרוב ממולא שעורה עם צנוברים ודומדמניות, קרמל אגוז דלעת גלילים דביקים עם King ' s Hawaiian® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, ו ריזוטו תרד-שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בגודל בינוני, להביא מים ושעורה לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולתת לבשל 15 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערת ערבוב גדולה, לשלב דלעת, שעורה, תרד, כמון, אבקת צ ' ילי, ומלח ופלפל.
מניחים גיליון של מאפה ומניחים 1/2 של תערובת הדלעת לאורך המרכז אופקית.
מגלגלים את המאפה על התערובת, ולאטום את התפרים עם קצת מים.
חותכים בצק ממולא לשלישים. סדר חלקים על גיליון עוגיות. חזור עם שאר החומרים.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 20 דקות, או עד חום זהוב.